Reunio ISO 14001 Skip to content

Reunio ISO 14001

reunio_iso14001.jpg
Divendres passat dia 20 , la Regiduría de Platges de Sitges va organitzar una reunió de treball , amb l'Associació Turistica de Serveis de Platges , per a parlar de la ISO 14001 , norma de qualitat mediambiental de millora contínua , escollida per a la gestió de les nostres platges.

La reunió guiada pel sr. Toni Caballero , regidor de platges , tenia com objectiu expressar la gran importància i compromís que per a l'Ajuntament de Sitges suposa la gestió de la platja i transmetre-la a tots els associats perquè entenguin , assumeixin i col·laborin en l'aplicació de la norma 14001.

No es tractava d'insistir en aspectes concrets de l'aplicació de la norma , més aviat a cridar al sentit comú en la labor individual i del dia a dia en assumptes que , encara que semblen de poca importància , poden ser decisius perquè el conjunt d'interessos que implica la marca Sitges , es beneficiïn de l'opinió positiva dels nostres visitants després de la seva estada en qualsevol de les nostres platges.

De la reunió van sorgir una sèrie d'accions sobre incidències observades que es concretaran , amb la informació reciproca precisa , per a aplicar-les en la línia de millora contínua .

 
Top