22 Sopar de Germanor 2009 Skip to content

22 Sopar de Germanor 2009

Divendres passat dia 13 , la Associació Turística de Serveis de Platges de Sitges va celebrar el tradicional Sopar de Germanor , fi de temporada , en la seva 22 edició , aquesta vegada en el restaurant de l'hotel Best Western Subur Maritim , on tots els assistents vam poder gaudir d'un bon sopar i una animada vetllada .

Van presidir l'acte els Srs. Jordi Baijet i Toni Caballero , per part de l'Ajuntament al costat dels Srs. Manel Martinez i Juan Alba , de l'Associació Turistica de Serveis de Platges , contant amb la presència aquet any i de molt agrair , del Sr. Joan Antón Matas , President del Gremi de Hosteleria de Sitges.

En el seu discurs el Sr. Manel Martinez , president de la A.T.S.PS , va fer un balanç positiu de la temporada que amb una bona climatologia  ha permès anivellar els efectes de la crisi i sobretot per la implantació d'una sèrie de mesures de gestió en les nostres activitats , que han contribuït com un granet de sorra més a que aquest any tretze platges de Sitges hagin pogut obtenir el distintiu de qualitat SICTED 2009 , alhora va sol·licitar el suport necessari a les autoritats en la continuïtat i desenvolupament de la nostra activitat futura.

El Sr. Toni Caballero , com regidor de platges , va agrair l'alt nivell d'implicació de tots els components de l'associació en la consecució dels distintius SICTED un objectiu aconseguit al costat de molts altres , tal com es van poder constatar en el recent Balanç oficial de la temporada de platges 2009 , considerant aquesta , en conjunt , com extraordinària.

El Sr. Baillet , Alcalde de Sitges , va tancar el torn comentant la situació en la qual es troba l'obertura d'expedients a alguns dels nostres associats , donada la gran preocupació existent , expressant la voluntat i implicació del consistori perquè es resolguin de forma favorable. Sitges ha de tenir unes platges amb serveis suficients com per a atendre la demanda dels nostres visitants i les retallades de material , que s'han aplicat , han desequilibrat molt negativament la balança. Va expressar el desig d'implicar-se al màxim en la continuïtat de la nostra activitat en les platges valorant molt , l'experiència , l'esforç i l'interès demostrat per tots nosaltres.

Després dels discursos es van sortejar entre els associats uns regals , entre ells un quadre de la pintora Sitgetana Montserrat Figueres que , tal com ja va fer l'any anterior , va oferir desinteressadament.

La Associacio agraeix a tots els assistents , autoritats , i col·laboradors , la seva presència i participació .

 

 
Top