Valoració de l'Ajuntament de la Gestio de Platges 2009 Skip to content

Valoració de l'Ajuntament de la Gestio de Platges 2009

La bona climatologia, l'aplicació de normes de qualitat en la gestió i les experiències pilot, entre d'altres, han fet que l'Ajuntament faci una valoració extraordinària de la temporada de platges 2009. Aquesta valoració es fa coincidint amb la reunió de coordinació i valoració de la gestió de platges, en un acte que va reunir ahir al regidor d'Espai Urbà Antoni Caballero, al president de l'Àrea de Territori, Medi Ambient, Paisatge i Espai Urbà, Armand Paco i gairebé la totalitat dels serveis i tècnics que intervenen en la gestió de platges.


En matèria de neteja de platges, s'han recollit aquest any un total de 330.404 quilos, el que representa un increment del 2,86% respecte l'any passat. El servei de salvament (gestionat per Proactiva) ha fet un total de 2.185 accions preventives, 155 rescats, 2.561 assistències, 24 evacuacions, 2.284 assistències sanitàries i també han fet 128 accions d'ajuda a persones amb mobilitat reduïda per facilitar la possibilitat de banyar-se amb seguretat.

POLY-KLYN, l'empresa adjudicatària dels sanitaris, ha manipulat un total de 572.180 litres d'aigües residuals i fecals, procedents d'un total de 29 cabines sanitàries.

La Brigada de Platges ha executat 296 intervencions de manteniment i reparació en 12 platges i ha gestionat el manteniment i la conservació de les 25 platges del terme municipal. Cespa ha gestionat la neteja de 13 platges.

10.350 han estat els litres d'aigües residuals de les instal·lacions de les 18 guinguetes de platges, el que representa un pas endavant per la millora mediambiental d'aquestes instal·lacions que gestionen els membres de l'Associació Turística de Platges.


 
Top